måndag 5 juli 2010

Nu har ni haft gott om tid att tänka!

För lite drygt ett år sedan skrev jag på skoj en liten bit samling av bokstäver på bloggen och tänkte att det säkert finns någon som behöver lösa ett problem. Man skulle hitta ett fel, svårare än så var det inte.



Finn ett fel



Det roliga var att det hela var så meningslöst. Ungefär som hur folk kan bli väldigt arga på varandra för att de använder fel ord, eller hela tiden försöker ta en position högre upp på någon slags hierarkisk stege genom att veta bättre om vad just ett enda litet ynka ord har för följder i universums oändlighet.



Felet var ordet ingången.

Om det inte finns någon i grottan, och om det någon gång har funnits någon i den, användes antagligen ingången som utgång senast och därför är det en utgång. Om personen i berättelsen inte har helt fel på sitt minne och dessutom går in i grottan igen, kommer utgången förvandlas till ingång(om inget oförutsett händer), men det ligger i framtiden och att säga att det är en ingång borde vara lika allvarligt som att säga att man kan ändra på framtiden(vilket leder oss in på en helt annan diskussion angående definitionen av ord - och den orkar vi inte med nu).

Inga kommentarer: